Vejen frem

Så er det efterhånden et stykke tid siden at vi lancerede Bookanaut og alt går som det skal. Vi har især arbejdet på indholdet på sitet som vi har delt op i tre kategorier.

Den første kategori er sundhed og træning. Den kategori inkluderer artikler såsom kostplan, slankekur, BMI, planken, yoga øvelser og træningsprogram. Formålet med denne kategori er at inspirerer vores læsere til at være mere aktive ved at gøre det let at komme i gang. I vores artikel om yoga øvelser er der bl.a. en del øvelser, som man kan lave derhjemme på stuegulvet. Planken er også lige til, så det er bare at komme i gang.

Den anden kategori er artikler sportsarktiviteter såsom yoga, fitness og crossfit. Ideen med den kategori er at gøre det let at finde et sted at træne, som ikke nødvendigvis er et at de store steder. Vi ved alle at fitness world og fitness dk findes, men det bliver straks at finde gode trænere hvis man er på udkig efter noget mere nice orienteret.

Den sidste kategori er skader og lidelser, såsom tennisalbue, hælspore, skinnebensbetændelse, spændingshovedpine, hold i nakken, forstuvet fod og ankel, smerter og ondt i lysken samt menisk og meniskskade. Alle artiklerne er skrevet så man let kan få et overblik over skaden eller lidelsen, og så man kan finde ud af hvad man skal gøre, så man hurtigt kan komme på benene igen. For der er ikke sjovt at være skadet.

Og ja, visionen med Bookanaut er er at gøre den almindelige dansker sundere. Det kræver frem for alt, at det er nemt at tage det første skridt mod et sundere liv, derfor alle vores artikler og liste over sportsmuligheder.

Du er mere end velkommen til at tjekke mit andet start-up Forsikring.io, som jeg laver sammen med Nanna Gorm.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s