Vupea er i luften

Så er vupea.com i luften!

Tanken bag Vupea er at det skal være vores største hjemmeside med indhold på flere sprog. I første omgang har vi valgt at lancere en dansk og engelsk version rettet mod UK, men ideen er at vi skal lancere på flere sprog eller som minimum på engelsk i flere geografiske område herunder USA.

I starten vil vi lægge hovedparten af vores arbejde i at få den engelske version til at spille, og vores ide er at starte med at skrive om forsikring rettet mod det engelske markedet. Vi har allerede lavet en hjemmeside rettet mod forsikring i DK. Hjemmesiden hedder forsikring.io og her kan du læse om billig forsikringer til nye og gamle biler og mange andre ting

Vupea.com vil blive bygget på samme måde som forsikring,io bare på engelsk. Vi vil gå efter de sammen type af forsikringer, som i England vil være moped insurance, og mange af de gængse typer af forsikring. På sigt regner vi med at skrive om alle de populære forsikringstyper. Det danske site har ikke så meget information endnu og den eneste artikel vi har skrevet indtil videre handler om forsikringsselskaber i danmark. Vi regner også med at udbygge den site.

Som altid sætter vi / jeg meget pris på feedback, så skriv endeligt med tanker eller ideen til hvad vi kan gøre bedre.

/Jakob

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s